Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/over-ons/showroom
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  Een kijkje in de

  Showroom

  Wat vindt u in onze showroom (350 m2)?

  • Nieuwe Scooters (brom- & snorfietsen). Gedurende het hele jaar kunt u bij ons alle gangbare modellen van de diverse bekende merken in het echt zien. Deze machines hebben zich in de loop der tijd bewezen in betrouwbaarheid en degelijkheid.
  • Gebruikte Scooters (brom- & snorfietsen). We hebben altijd een ruime voorraad occasions van alle bekende merken.
  • Demo modellen. Wij zijn van mening dat de beste keus gemaakt kan worden na een proefrit. We hebben daarom van verschillende modellen een demo klaar staan. Bovendien kunt u natuurlijk op alle occasions proefrijden. 
   Een proefrit kan alleen gedaan worden na afspraak.
  • Scooterverhuur. Momenteel hebben wij geen Scooters meer te huur. Houdt onze nieuwsbrief in de gaten zodat u direct op de hoogte bent gesteld wanneer de verhuur weer gaat beginnen.
  • Accessoires. Om uw Scooter een persoonlijk tintje te geven of functioneler te maken. Wat u ook voor uw Scooter zoekt, voor elke vraag is wel een antwoord. Kijk ook voor een greep uit ons assortiment in de Webshop (volgt tzt).
  • Onderdelen. Wij leveren onderdelen van bijna alle merken. Wij zoeken graag het juiste onderdeel voor u. Zowel voor originele als imitatie onderdelen kunt u bij ons terecht.

  Foto's van de Showroom (nieuwbouw)

  Onderstaand kunt u de bouw volgen van de nieuw te bouwen winkel & werkplaats van ScooterHuis.nl.