Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/scomadi
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Scomadi Scooter

  ScooterHuis.nl is trotse dealer van het vrij jonge scootermerk Scomadi.  Scomadi is een nieuwe producent van scooters. De jarenlange ervaring van Scooter Innovation en PM Tuning Racing Products hebben ervoor gezorgd dat Scomadi het levenslicht kon zien. Met het merk willen ze een nieuw tijdperk aanbieden aan alle scooterrijders die de klassieke Italiaanse stijl een warm hart toedragen. Met de gekozen stijl was het doel om een moderne klassieker te creëren.
  Uiteraard maken ze bij scomadi gebruik van de beste materialen & producten.  Scomadi staat vooral bekend om zijn klassieke uiterlijk en zeer goede kwaliteit & service. Een Scomdai scooter scooter garant staat voor jarenlang rijplezier.
   

  Scomadi scooter modellen

  Scomdai heeft op dit moment 1 model.
  De Turismo Leggera range staat voor 10 jaar prototype ontwikkeling.. Een scooter die ervoor moet zorgen dat de klassieke lijn behouden blijft maar tegelijkertijd betrouwbaar is voor dagelijks gebruik. De Turismo Leggera 250 was de eerste Scomadi en werd gemaakt in een speciale oplage van 10 stuks. De uit carbon opgebouwde scooter was zo populair dat er nog eens 30 stuks met een 300cc krachtbron werden gebouwd. Deze limited editions waren de aanleiding voor de start van de huidige range die nu bestaat uit een TL 50 en TL 125. 
   

  Scomadi scooter kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Scomadi 1 model. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Scomadi collectie. Vooral de TL50 modellen kan u vinden bij ons in de webshop en winkel.  Wanneer u kiest voor een Scomadi scooter kiest u voor een ontzettend degelijke en klassieke scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Scomadi Scooter leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Scomadi scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Scomadi scooter Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Scomadi scooters waardoor wij u zeer snel en kundig kunnen helpen. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw scomadi scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Scomadi scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!