Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/over-ons
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  De start van ScooterHuis.nl

  Hoe het begon

  ScooterHuis.nl bestaat sinds 2012. Echter onze andere firma Brabant Quads bestaat al sinds 2006 en komt voort uit een uit de hand gelopen hobby. Het motoren-virus zat er al vroeg in! Na jarenlang bezig te zijn geweest met o.a. Scooters, Tractoren en andere voertuigen waar een motor in zat begon het ook te kriebelen om te gaan Quad rijden. Echter in de nabije omgeving van Sprundel was geen Quad zaak te bekennen en werd besloten om er dan maar zelf één te beginnen. Dit alles bij mijn ouders in de schuur aan de Ettenseweg te Sprundel.

  Begonnen werd met enkele Quads van gerenomeerde merken en een Webshop (www.QuadOnderdelen.nl). Door vanaf begin af aan Kwaliteit, Eerlijkheid en Uitmuntende Service te bieden werd de ruimte aan de Ettenseweg in Sprundel al snel te klein. Op zoek werd gegaan naar een geschikt pand maar dit bleek helaas lastiger dan verwacht. Besloten werd dan ook om een nieuwbouw pand neer te zetten. Het geschikte perceel van bijna 1100 m2 werd gevonden aan de Kraaihei in Rupchen. De nieuwbouw was gereed eind 2012. Het totale pand heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 1000m2 en heeft 2 verdiepingen.

  In dat zelfde jaar, 2012, deed zich ook de kans voor om de scooter/bromfiets afdeling over te nemen van een lokale tweewieler zaak, Van der Veeke tweewielers. Hiervoor hebben wij een aparte naam en ruimte in onze winkel om geen verwarring te krijgen. Deze is gevestigd op de eerste verdieping (350 m2) en heet ScooterHuis.nl. (website: www.scooterhuis.nl)
  Hierdoor is ons lokale werkgebeid behoorlijk vergroot.
  Ons werkgebied is nu onder andere:
  Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Schijf, Zegge, Zundert, Rijsbergen, Breda, Wernhout, Achtmaal, Zevenbergen, Bosschenhoofd, Oudenbosch, Hoeven, Roosendaal, Wouw, Heerle, Bergen op Zoom, Steenbergen, Standaardbuiten, Prinsenbeek, Halsteren, Klundert, Moerdijk, Chaam, Ulvenhout en nog veel verder!
  Voornamelijk de steden & dorpen in Noord Brabant, Zeeland & Zuid Holland.
  Sinds korte tijd leveren wij ook in België. Regio Antwerpen, Essen, Horendonk, Minderhout, Kapellen, Meer en omgeving.
  Compleet voorzien van inschrijving.

  Vanaf 2012 hebben wij ook een fulltime een monteur in de werkplaats.

  ScooterHuis.nl is sinds 2013 een erkend leerbedrijf, wat betekend dat we jonge monteurs de kans geven om hun talent verder te ontwikkelen in een professionele omgeving en moderne werkplaats.

  U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte brommers, (elektrische) scooters, motoren en Quads. Ook bent u hier op het juiste adres voor al uw onderhoud, reparatie en revisie. Heeft u vragen of problemen op dit gebied? Wij staan graag voor u klaar. Kom eens langs en profiteer van onze goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

  Tot ziens in onze zaak te Rucphen!

  Perry Haast
  Team Brabant Quads, ScooterHuis.nl