Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/peugeot
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Peugeot Scooter

  ScooterHuis.nl is een trotse HOOFD-DEALER van het oudste & bekendste scootermerk van Europa: Peugeot
  Sinds de constructie van de vélocipède Grand Bi in 1882, de eerste Peugeot-fiets, zijn allerlei soorten rijwielen van het merk Peugeot verschenen: tandems, driewielers, racefietsen, motorfietsen, bromfietsen en scooters. Peugeot Scooters is al 113 jaar toonaangevend op het gebied van stadsmobiliteit in Europa en is daarmee de oudste fabrikant van gemotoriseerde tweewielers ter wereld. Vanaf 1898 zijn veel succesvolle motorfietsen vervaardigd. De eerste scooter van Peugeot, de S55, werd geïntroduceerd in 1953. Daarnaast werden in 1974 niet minder dan 550.000 bromfietsen verkocht.  Een Peugeot scooter is goed ontworpen en gebouwd waardoor een Peugeot scooter garant staat voor jarenlang rijplezier. Ook zijn de designs van de Peugeot zijn altijd toonaangevend.
   

  Peugeot scooter modellen

  Peugeot heeft diverse soorten scootermodellen. De meest bekende en verkochte scooter van Peugeot is op dit moment de Peugeot Kisbee. Vrijwel iedereen kan perfect rijden op deze scooter. Jong & oud, man & vrouw, iedereen is overtuigd van deze geweldige scooter.
  Wil je een echt racemonster van Peugeot? Ook dat kan met de Peugeot Speedfight. Inmiddels is dit al het 4e model van deze legendarische scooter. Hij is voorzien van talloze detalis & accessoires. Ook de speciale schokbrekers en remklauwen benadrukken het sportive karakter nogmaals.
  Ook voor een hippe/trendy scooter kun je bij Peugeot terecht. Hun neo-retro model Peugeot Django is een regelrechte verkoophit aan het worden! Een aantal details springen eruit bij de Peugeot Django. De opvallende kleuren van deze retro scooter, gecombineerd met zeer strakke LED verlichting.  Deze retro scooters heeft de beschikking over een 50cc 4-takt motor en kun je uitbreiden met talloze accessoires.
  Peugeot is een Frans merk dat vaak garant staat voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
   

  Peugeot scooter kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Peugeot een divers assortiment aan scooter modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Peugeot collectie van Scooters & Motoren. Vrijwel alle populaire modellen kan u vinden bij ons in de winkel & webshop.  Wanneer u kiest voor een Peugeot scooter kiest u voor een ontzettend degelijke en mooie scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Peugeot Scooter leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Peugeot scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Peugeot scooter Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Peugeot scooters waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Peugeot scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Peugeot Scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!