Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/vespa
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Vespa Scooter

  ScooterHuis.nl is een trotse DEALER van het OUDSTE scootermerk van Italië: Vespa
  Vespa heeft niet alleen haar stempel gedrukt op een compleet tijdperk, maar is ook het symbool geworden van de Europese strijd om uit de as van de tweede wereldoorlog te herrijzen.
  D'Ascanio, die een hekel had aan motorfietsen, bedacht een revolutionair voertuig. Met zijn kennis van luchtvaarttechniek, ontwierp hij een voertuig, gebouwd op een frame met een handvatstuur en de motor gebouwd op het achterwiel. Bij het zien van het revolutionaire ontwerp van D'Ascanio, was het commentaar van Enrico Piaggio: "Het lijkt wel een vespa!", wat Italiaans is voor 'wesp'. De merknaam Vespa was geboren.  Uit de visie van Enrico Piaggio, ontstond de Vespa in het voorjaar van 1946.
  Een Vespa scooter is degelijk gebouwd, volledig uit metaal en voorzien van betrouwbare/simpele techniek waardoor een Vespa scooter altijd voor je klaar staat.
  Ook zijn de designs van Vespa zetten altijd de trend!
  Niet voor niks kopieren de Chinezen vrijwel elke Vespa Scooter, onder de naam van look-a-like LX of S.
   

  Vespa scooter modellen

  Vespa heeft diverse soorten scootermodellen.
  De hoofdmodellen bestaan uit de Vespa Sprint & Vespa Primavera.
  Beide komen in verschillende "special edition" zoals de Vespa Sprint S en Vespa Primavera Touring. Beide hebben verschillende accessoires & opties standaard meegeleverd,
  Elke model van Vespa zet de trend qua design & afwerking.
  Vespa is een Italiaans merk dat altijd garant staat voor een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
   

  Vespa scooter kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Vespa een klein maar zeer mooi assortiment aan scooter modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Vespa collectie van Scooters & Motoren. Vrijwel alle populaire modellen kan u vinden bij ons in de winkel & webshop.  Wanneer u kiest voor een Vespa scooter kiest u voor een ontzettend degelijke en mooie scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Vespa Scooter leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Vespa scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Vespa scooter Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Vespa scooters waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Vespa scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Vespa  Scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!