Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/tomos
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Tomos Bromfiets

  ScooterHuis.nl is een trotse HOOFD-DEALER van het bekendste brommer merk in Nederland: Tomos
  De firma Tomos is opgericht in 1954 in Slovenië. Het jarenlange succes op de markt in samenwerking met de verwachtingen van de kopers hebben geleid tot de ontwikkeling van moderne brom- en snorfietsen met een herkenbare vorm en stijl. Zij zijn eenvoudig in onderhoud en geschikt voor zowel in de stad als daarbuiten. De Tomos bromfietsen begonnen al spoedig de markt buiten Slovenië te veroveren en kwamen dus ook in Nederland terecht.
  In 1960 worden de eerste Tomos bromfietsen in Nederland verkocht en vanaf 1966 tot 1 december 2009 worden Tomos bromfietsen gebouwd in de Nederlandse Tomos fabriek in het Gelderse Epe. Op dit moment wordt het straatbeeld bepaald door de vele scooters. Maar als je goed kijkt, zie je toch ook een aanzienlijk aantal gewone brom- en snorfietsen rijden. Deels zijn dit jongeren die wat anders willen dan de scooter die iedereen al heeft, maar ook vele volwassen merken dat een (snor)brommer een heel handig vervoersmiddel is in de stad.
  Een Tomos Brommer kenmerkt zich door eenvoud & oerdegelijke techniek.
  Een Tomos, wie is er niet groot mee geworden?
   

  Tomos Brommer modellen

  Tomos heeft 1 brommer model wat al jaren meegaat, de Tomos Standard. Dit is uiteraard de meest bekende en verkochte scooter van Tomos. Uiteraard is hij door de jaren heen volop verbeterd.
  De verbeterde/vernieuwde versie is de Tomos Standard XL. deze heeft o.a. betere cilinder en elektronische oliepomp van Dell'orto!
  Wil je een luxere Tomos? ook dat is geen probleem met de Tomos Luxe! Deze heeft, buiten het leuke mandje (wat je niet meer kunt missen), een elektrische start.
  Sportief is ook mogelijk bij Tomos dankzij de Tomos Quadro EX.
  Maar de allermooiste Tomos is toch wel de compleet nieuwe en volledige Retro Tomos Roadie.
  Wedden dat jij gezien gaat worden op de Tomos Roadie... 

  Uiteraard voldoet iedere tomos aan de strenge Euro 4 norm, en dat met een 2-takt motor!
  Tomos is een Sloveens merk dat altijd zijn oude roots trouw is gebleven.
   

  Tomos Brommer kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Tomos een klein assortiment aan brommer modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Tomos collectie van brommers & scooters. Vrijwel alle populaire modellen kan u vinden bij ons in de winkel & webshop.  Wanneer u kiest voor een tomos brommer kiest u voor een simpele maar zeer betrouwbare brommer/scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Tomos Brommer leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Tomos brommer te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Tomos Brommer Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Tomos brommers waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Tomos brommer-scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Tomos brommers of scooters kunt u altijd even contact met ons opnemen!