Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/niu-scooter
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  NIU Scooter

  ScooterHuis.nl is trotse dealer van het nieuwe scootermerk Niu.  Niu is een nieuwe producent van elektrische scooters. Echter hebben ze reeds meer dan 15.000 scooters verkocht in Azië wat aangeeft dat het Niu merk een populair merk is dat door veel mensen als kwaliteit ervaren wordt.
  Tevens maken ze gebruik van de beste materialen & werken ze samen met de beste producenten. Onder andere Bosch, Panasonic & LG.  Niu staat vooral bekend om zijn uitstekend geprijsde scooters. Een NIU scooter is goed ontworpen en gebouwd waardoor een Niu scooter garant staat voor jarenlang rijplezier. Ook zijn de designs van de NIU scooters en motoren erg strak. 
  www.niuscooters.nl
   

  Niu scooter modellen

  Niu heeft diverse soorten scootermodellen. De meest bekende en verkochte scooter van NIU is op dit moment de NIU N1S Civic. Eigenlijk moet iedereen eens een proefrit hebben gereden op deze scooter. De NIU N1S Civic is vooral bekend om zijn actieradius, hoge kwaliteit & luxe voor een scherpe prijs.
  Wil je een wat lichtere maar toch een zeer mooie elektrische scooter dan is wellicht de NIU M1 Pro wat voor u. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen.
  www.niuscooters.be

   

  Niu scooter kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Niu een divers assortiment aan scooter modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Niu collectie van scooters. Vooral de populairste modellen kan u vinden bij ons in de webshop en winkel.  Wanneer u kiest voor een Niu scooter kiest u voor een ontzettend degelijke en mooie scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Niu Scooter leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Niu scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Niu scooter Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere NIU scooters waardoor wij u zeer snel en kundig kunnen helpen. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Niu scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over NIU scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!