Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/piaggio
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Piaggio Scooter

  ScooterHuis.nl is een trotse DEALER van het bekendste scootermerk van Italië: Piaggio
  Piaggio verrijst uit de volledig door bommen vernietigde fabriek in Pontedera. De verlamde Italiaanse economie en de desastreuze staat van de wegen hielpen niet mee aan de wederopbouw van de auto markt. Enrico Piaggio, de zoon van oprichter Rinaldo Piaggio, besloot de luchtvaartafdeling te verlaten om zich te richten op de dringende behoefte in Italië aan een moderne en betaalbare manier van transport. Het idee was om een voertuig voor de massa te ontwikkelen dat het naoorlogse Italië weer in beweging moest krijgen...
  De Ciao, de voorvader van de moderne brommer kwam voor het eerst op de markt in 1967. Tussen 1990 en 1994 bracht Piaggio de Sfera op de markt. De eerste scooter die voorzien was van kunststof bodywork. Deze werd gevolgd door de Hexagon, een mijlpaal in het maxiscooter segment
  Een Piaggio scooter is degelijk gebouwd en voorzien van betrouwbare/simpele techniek waardoor een Piaggio scooter altijd voor je klaar staat.
  Ook zijn de designs van de Italianen zetten altijd de trend!
   

  Piaggio scooter modellen

  Piaggio heeft diverse soorten scootermodellen. De meest bekende en verkochte scooter van Piaggio is al sinds zijn komt de Piaggio Zip. Deze scooter staat bekend om zijn kwaliteit voor een messcherpe prijs.
  Wil je een echte kilometervreter van Piaggio? Dan moet je toch zeker eens naar de Piaggio New Fly kijken. Inmiddels is dit al het 2e model van deze zeer comfortabele scooter.
  Ook voor een hippe/trendy scooter met grote wielen kun je bij Piaggio terecht. Hun nieuwste model Piaggio New Liberty is een regelrechte verkoophit aan het worden! De Piaggio New Liberty is uitgerust met de nieuwe generatie zuinige iGet-motoren. Deze injectie motoren zijn vergeleken met de vorige Liberty een stuk zuiniger, efficiënter, schoner en stiller geworden. Verdere nieuwe highlights die opvallen bij de vernieuwde Liberty zijn de LED (dagrij)verlichting, het digitale instrumentenpaneel en de grote opbergruimte. Ook heeft Piaggio aan het comfort gedacht. Zo is er een nieuw comfortabel zadel ontworpen en is er meer beenruimte gecreëerd door de extra ruime voetenplank.
  Piaggio is een Italiaans merk dat altijd garant staat voor een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
   

  Piaggio scooter kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Piaggio een divers assortiment aan scooter modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Piaggio collectie van Scooters & Motoren. Vrijwel alle populaire modellen kan u vinden bij ons in de winkel & webshop.  Wanneer u kiest voor een Piaggio scooter kiest u voor een ontzettend degelijke en mooie scooter waar u jarenlang plezier van zult hebben.
   

  Piaggio Scooter leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Piaggio scooter te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Piaggio scooter Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Piaggio scooters waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Piaggio scooter is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Piaggio Scooters of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!