Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/landingspagina-s/mash
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken

  Mash Motoren & Bromfietsen

  ScooterHuis.nl is een trotse HOOFD-DEALER van het nieuwe motoren & brommer merk MASH.
  MASH Motors is misschien nog niet zolang actief als de meeste merken, toch heeft het de know-how van een groot bedrijf in huis. Op het hoofdkwartier in Frankrijk kan men op een sterk team van vaardige techneuten rekenen, zodat ieder aspect van de ontwikkeling nauwkeurig wordt gevolgd en aangestuurd. Van motor tot chassis, van elektronica tot design, alles wordt intern met precisie in de stijl van het merk en vanuit de ervaring van techneuten ontworpen. De know-how is allesomvattend; beginnend bij het design, dan onderzoek, ontwikkeling, producttests, kwaliteitscontroles, tot aan de productie en zelfs de distributie toe.
  Een Mash motor/brommer heeft retro looks met moderne prestaties & techniek!
   

  Mash Motors Brommer modellen

  Mash Motors heeft op dit moment nog maar 1 brommer model in hun gamma zitten.  Ze hebben uiteraard wel beel andere modellen in motoren gamma.
  De Mash Fifty 50 bromfiets maakt brommer rijden weer leuk! Geschikt voor jong & oud en voorzien van een krachtige 4-taktmotor. Die is niet alleen goed voor een vlotte acceleratie maar gaat ook nog eens spaarzaam met de brandstof om.
  MASH, een succesvol merk door geheel Europa, is nu leverbaar in Nederland! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving!
   

  Mash Bromfiets kopen

  Zoals wij net al aanhaalden heeft Mash Motors een klein assortiment aan brommer (45 per uur) modellen. Bij ScooterHuis.nl verkopen wij de gehele Mash Motors collectie van brommers & motoren. Vrijwel alle populaire modellen kan u vinden bij ons in de winkel & webshop.  Wanneer u kiest voor een Mash Motors brommer kiest u voor een echte retro bromfiets met de kwaliteit en service van nu!
   

  Mash Motors Bromfiets leasen

  Bij ScooterHuis.nl is het tevens ook mogelijk om een Mash brommer te leasen. Het kan namelijk voorkomen dat u niet zit te wachten op een grote uitgave. U kunt er dus voor kiezen om in plaats van in een keer een grote uitgave te doen, dit op te delen in kleinere delen. U betaald dan per maand een klein bedrag over een bepaalde leaseperiode. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. In deze periode bent u direct eigenaar van de scooter.
  Meer informatie vind u op onze lease pagina.
   

  Mash Bromfiets Reparatie

  ScooterHuis.nl is naast een dealer ook een scooterreparateur. Wij hebben een specialisatie in onder andere Mash Motors brommers waardoor wij hier veel verstand van hebben. Mocht u dus een schade of een defect hebben aan uw Mash brommer-scooter-bromfiets is het altijd mogelijk om deze ook bij ons te laten repareren voor een scherpe prijs. Als u verder nog vragen heeft over Mash Motor brommers of motoren kunt u altijd even contact met ons opnemen!