Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/niu-uqi-gt-ext/a4592
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Niu UQi+ GT (ext)

  Displayprijs0,00
  2.995,00 All-in
  Omschrijving

  Niu UQi+ GT, de elektrische snorfiets met grote wielen!

  De NIU UQi+ GT Pro Sport (Extened range) is het nieuwe model uit de NIU UQi-serie elektrische scooters en is de grotere broer van de UQi1 (oftewel de NIU U1).
  De NIU UQi+ GT Pro Sport (Extened range) is gebaseerd op de U-series maar heeft nu grotere wielen én heeft nu een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Deze elektrische scooter heeft een zogenaamd naked-frame, dat speciaal is ontworpen om uitzonderlijke sterkte en draagvermogen te bieden.
  Maar uiteraard geeft het bijzondere ontwerp van de NIU UQi+ GT Pro Sport (Extened range) ook een futuristische look die helemaal past bij deze duurzame elektrische scooter.

  De UQi+ GT Pro Sport (Extened range) heeft een Panasonic Lithium accu die binnen 9 uur volledig opgeladen is. Met een volle accu heeft deze elektrische scooter een actieradius tot 80 kilometer. Net als de overige NIU modellen, is ook de UQi+ GT Pro Sport (Extened range) uitgerust met een krachtige BOSCH motor van 1200 watt.

  Via de GRATIS NIU app beschikt u over alle realtime gegevens van uw scooter, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis. Middels een connectie met uw smartphone kunt u op deze manier het maximale uit uw scooter halen!

  Standaard 24 maanden garantie.
  Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm!

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!