Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/niu-nqi-cargo-ext/a4284
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Niu NQi Cargo (ext)

  Displayprijs0,00
  3.595,00 All-in
  Omschrijving

  DE NIU NQi CARGO, DE ELEKTRISCHE BEZORGSCOOTER

  De NIU NQi Cargo Sport (Extended Range) is de elektrische bezorgscooter waar wij al een tijd op hebben gewacht! Een kwalitatieve e-bezorgscooter uitgevoerd met een Bosch motor en een zeer strak design. Laat je verassen door de kwaliteit en mogelijkheden.
  De Niu NQi Cargo Sport (Extended Range) biedt u tot 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om in elke stad te bezorgen. Maaltijd bezorgingen, pakketjes, klein en grootbedrijf. 
  Deze bezorg scooter is aangepast voor elk soort bezorger, o.a. door zijn speciaal ontworpen bagagedrager & verzwaarde schokbrekers achter. Ook zijn er rubberen stootstrips aangebracht zodat uw Niu scooter meer beschermd is en die vervelende in/uitrij krassen aan de zijkant tot het verleden behoren!

  De NIU NQi Cargo Sport (Extended Range) gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG). Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis.

  Niu & BOSCH werken samen om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

  Standaard 24 maanden garantie.
  Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm!

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!