Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/niu-mqi-ext/a4279
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  Toon lijst
  {canonicalURL}

  Niu MQi+ (ext)

  Displayprijs0,00
  2.795,00 All-in
  Omschrijving

  Ongelooflijk licht, makkelijk mobiel & geschikt voor 2 personen!

  Het grotere en veel gevraagde broertje van de NIU M1 Pro is geboren! Deze lichtgewicht elektrische scooter, ontworpen om een perfecte zithouding te bieden aan de bestuurder, biedt veel comfort aan voor het dagelijkse stadsverkeer. De NIU MQi+ Sport (Extended range) biedt u tot 130 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen.
  NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag.

  Dit is de elektrische scooter waar wij al een tijd op hebben gewacht! Een kwalitatieve e-scooter uitgevoerd met een Bosch motor en een zeer strak design. Laat je verassen door de kwaliteit en mogelijkheden. De M+ Plus is leverbaar in een 25km snor versie en een 45km brom versie.
  Door het vernieuwde ontwerp is deze elektrische scooter nu ook geschikt voor twee personen.

  De NIU MQi+ Sport (Extended range) gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG). Door zijn gewicht van slechts 11 kg kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. 

  Niu & BOSCH werken samen om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1200W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

  Standaard 24 maanden garantie.
  Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm!

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!