Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/yadea-y1s-delivery/a4973
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Yadea Y1S Delivery

  Displayprijs0,00
  3.699,00 All-in
  Omschrijving

  Yadea Y1S, de beste bezorgscooter van dit moment!

  Een hoogstaande bezorgscooter speciaal ontwikkeld voor de postbezorger, koerier of maaltijdbezorger. Met een 2.730 Watt elektromotor rij je krachtig en snel naar je bestemming.

  De Yadea Y1S wordt standaard met een dubbele accu geleverd wat staat voor dubbel zoveel rijtijd. Zeker als je weet dat beide accu’s gelijktijdig actief gebruikt worden. De controller van de Y1S is zo slim om beide accu’s te linken alsof het één grote accu is zonder dat de je hier iets voor hoeft te doen en je zorgeloos kilometers ver kan rijden.

  Kenmerkend voor het model is zijn zichtbare stoere buizenframe wat zorgt voor een robuuste look en extra stevigheid wat zeker voor een bezorgscooter van belang is.

  Het grote digitale LCD-kleurenscherm geeft duidelijk en helder alle informatie zoals: batterijniveau, snelheid en actieradius.
  De handige bluetooth app is standaard en voor optimaal balans en comfort tijdens het rijden is de scooter uitgerust met hydraulische demping met drietraps schokdempers.
  De 2 stuks 24 Ah Lithium accu zijn snel oplaadbaar en eenvoudig uitneembaar. De accu’s kunnen gelijktijdig worden opgeladen in één laadstation dat bij de scooter geleverd wordt. 

  Standaard 24 maanden garantie.
  Optioneel geleverd met isolerende bezorgkoffer

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!