Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/piaggio-liberty-i-get-sport/a4063
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Piaggio Liberty I-Get Sport

  Displayprijs0,00
  2.959,00 All-in
  Omschrijving

  Maximaal Rijcomfort

  De Liberty is uitgevoerd met grote wielen wat ten goede komt aan het rij comfort. Met de zuinige 4 takt motor, welke voldoet aan alle strenge euro 4 normen, is dit de perfecte scooter voor woon werk verkeer.

  De Piaggio Liberty is wederom een geslaagd model van scooterfabrikant Piaggio.
  De Liberty heeft een erg mooi en verfijnd Italiaans uiterlijk. De styling vind je in bijna elk onderdeel terug. Een Piaggio scooter herken je meteen omdat op kwaliteit en design niet bezuinigd wordt. Welke kleur scooter je ook koopt, ze zijn allemaal even bijzonder. De kleurencombinaties zijn erg stoer en helemaal van deze tijd. Van welke kant je deze scooter ook bekijkt, overal zijn sportieve kenmerken in teruggebracht. Hij lijkt niet alleen snel, hij is het ook!

  Ook is de Piaggio Liberty beter geschikt voor de iets langere bestuurders vanwege de wat grotere wielen. Bij deze scooter heb je beenruimte en opbergruimte genoeg. Comfort Heerlijk een dagje op stap met de Piaggio Liberty. Voor lange afstanden is hij zeker geschikt. Zoek je een scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan moet je beslist de Piaggio Liberty kopen!

  De injectietechniek heeft nog meer voordelen want startproblemen zijn verleden tijd. Er is namelijk een brandstofpomp aanwezig en de brandstof wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd. Hierdoor start de scooter niet alleen sneller maar is ook het brandstof verbruik lager en zijn de prestaties beter. Ook bij lage toeren is er meer vermogen beschikbaar. Bij een onderhoudsbeurt kan de scooter worden uitgelezen.

  Standaard 24 maanden garantie

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!