Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/peugeot-kisbee-tcr-e4/a4447
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Peugeot Kisbee TCR E4

  Displayprijs0,00
  1.895,00 1.699,00 All-in
  Omschrijving

  Peugeot Kisbee Special Serie

  Wat velen niet weten is dat Peugeot aan de basis heeft gestaan van vele grote overwinningen met zowel auto’s als motoren. In de jaren ’80 werd het merk wereldkampioen Rally met de 205 Turbo T16 en won het maar liefst twee keer de Parijs-Dakar met dit waanzinnige model.

  Ook op het gebied van 2-wielers boekte Peugeot diverse successen. Het is duidelijk dat Peugeot voortborduurt op deze grote successen van weleer.

  De Kisbee TCR (Touring Car Racing) is daar een glanzend voorbeeld van. Het model is gebaseerd op de imposante 308 TCR, een hot hatch die speciaal is ontwikkeld voor het circuit.
  De Kisbee TCR is de meest dynamische telg uit het programma die een sportief uiterlijk met o.a. unieke striping, aluminium vloerpanelen en compacte smoked stuurspoiler combineert met de fijne eigenschappen en zuinige injectiemotor die je van een Kisbee gewend bent.
   

  Standaard 24 maanden garantie

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!