Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/niu-uqi-sport/a4201
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Niu UQi (sport)

  Displayprijs0,00
  Prijs op aanvraag
  All-in
  Omschrijving

  OUT OF STOCK

  Niu UQi-serie, de nieuwerwetse elektrische snorfiets!

  De NIU U1 is het moderne alternatief voor de ouderwetse snorfiets. De batterij is licht en is makkelijk en snel te laden.

  De U1 is standaard voorzien van alarmsysteem met GPS tracking, full led (dag)rijverlichting en lcd dashboard. Door middel van een slimme app kunt u onder andere uw batterijstatus zien.
  Het antidiefstalsysteem is verbeterd, waardoor u bij diefstal uw scooter tot 3 meter nauwkeurig kunt lokaliseren. De U1 is ook voorzien van een elektromotorvergrendeling die wordt geactiveerd wanneer de U1 wordt uitgeschakeld. Dit houdt in dat de motor niet kan worden geactiveerd zodra de scooter abnormaal wordt verplaatst. Ook krijgt u een melding wanneer uw scooter bijvoorbeeld omvalt.

  Nieuw bij deze NIU scooter is het keyless startsysteem. Wanneer u op minder dan 50 meter naar uw scooter loopt, maakt deze zich klaar en als u wilt rijden hoeft u alleen nog maar op de knop te drukken.

  Niu & BOSCH werken samen om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 800W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

  Standaard 24 maanden garantie.
  Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm!

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!