Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/niu-nqi-gt/a4353
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  Toon lijst
  {canonicalURL}

  Niu NQi GT

  Displayprijs0,00
  Prijs op aanvraag
  All-in
  Omschrijving

  Out of stock

  DE Niu NQi GT, de ideale woon/werk verkeer scooter!

  De Niu NQi is de sterkere broer van de Niu N1S.
  De N-PRO heeft een bosch motor die twee keer zo krachtig is als de N1S, namelijke 3000W! Dit betekent dat met de N-Pro de acceleratie van 0 naar 45 km/u en het rijden over hellingen/heuvels nog veel sneller en efficiënter zal gaan. De N Pro versie is uitgevoerd met een dubbele accu in combinatie met een Snellaadsysteem.
  De Niu N Pro biedt u tot 170 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt (in slechts 3,5 uur!). Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om elke reis te volbrengen!

  De NIU N Pro gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG). Door zijn gewicht van slechts 11 kg kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 35aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen vier uur, levert een bereik tot 170km.

  Niu & BOSCH werken samen om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 3000W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

  Standaard 24 maanden garantie.
  Standaard geleverd met GPS Tracking en Alarm!

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!