Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/nipponia-e-viball/a4766
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Nipponia e-Viball

  Displayprijs0,00
  3.699,00 All-in
  Omschrijving

  Nipponia e-Viball, een kunstwerk in alle opzichten

  De e-Viball is een kunstwerk in alle opzichten. De hoge voor de hand liggende kwaliteit van de hoogwaardige componenten en het aandacht voor detail zouden deze elektrische scooter slechts gedeeltelijk beschrijven. De scooter is veel meer dan dat.
  De E-viball is verkrijgbaar in twee edities, een versie voor bezorging met één stoel en een versie met volledige stoel “passagier”. Ontdek hieronder meer.


  Motor & Ontwerp
  De elektromotor van de e-Viball is 1500W en bevindt zich in het midden van het frame en onder de stoel. Een riemaandrijving brengt het vermogen over op het wiel en zorgt zo voor een uitzonderlijke gewichtsverdeling die resulteert in veiliger rijden, minder belasting van de motor en een langere levensduur van de accu.
  Het e-Viball-ontwerp is een van zijn sterke punten. Het heeft overal retro-vibes, perfect gemengd met 21e-eeuwse technologie en uitstraling. Details zoals de elegante koplamp en de gebogen oppervlakken laten hem opvallen.

  Verbeterd remsysteem (CBS)
  De Nipponia e-Viball wordt geleverd met schijfremmen op de voor- en achterwielen met remklauwen met dubbele zuiger. Naast de hoogwaardige schijfremmen van deze e-scooter is hij ook voorzien van een Central Braking System (CBS). Het CBS grijpt in tijdens het remmen op een manier die zorgt voor een superieure verdeling van het remvermogen, waardoor het blokkeren van het voorwiel wordt voorkomen. E
  en dubbele schokdemper achter zorgt voor meer comfort en een stabieler rijgedrag. Een regeneratief remmechanisme in de e-Viball verbetert ook nog eens de range van deze e-scooter.

  Extra Kenmerken:
  Het digitale LCD-dashboard geeft alle metingen op een gedetailleerde manier weer.
  Een USB-aansluiting in het compartiment onder het stuur biedt de mogelijkheid om de smartphone onderweg op te laden.
  Een slimme sleutelloze schakelaar maakt het starten van de elektrische scooter een fluitje van een cent.
  Cruise control wordt ook standaard aangeboden op de e-Viball.
  Ritten waren nog nooit zo leuk.

  Nipponia e-Viball APP
  De e-Viball wordt geleverd met een eigen smartphone-app waarmee u meer controle en informatie over uw elektrische scooter heeft. Met de app die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor de e-Viball, kunt u belangrijke feedback bijhouden, zoals de resterende batterijlading, actieradius en totale kilometerstand.
  Bovendien kunt u uw e-scooter op afstand ontgrendelen en ook volgen. Als de locatie verandert, wordt u gewaarschuwd. U kunt een zelfdiagnosecontrole uitvoeren om de staat van de e-scooter in realtime te inspecteren. U kunt het servicetabblad openen om te zoeken naar het dichtstbijzijnde servicestation, een online reparatie boeken, uw onderhoudsrapport inspecteren, gebruikersadvies op te zoeken of zelfs een foutcode op te zoeken.
  En dat is niet alles. U hebt ook toegang tot kaarten met uw huidige locatie en navigatie-instructies.

  Standaard 24 maanden garantie.

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!