Menu
0
https://www.scooterhuis.nl/doohan-itango/a4892
ScooterHuis.nl, de scooter specialist van Brabant!
open
   
  Alle scooters

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over scooter of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  ScooterHuis.nl

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen op onze scooters & accessoires.

  Like ons

  Toon lijst
  {canonicalURL}

  Doohan iTango

  Displayprijs0,00
  Type
  Snor- en Bromscooter
  Motor
  Bosch, 1200W
  Accu
  48V, 26aH
  Oplaadtijd
  5 uur
  Starter
  Elektrisch
  Versnellingen
  Automatisch (F)
  Aandrijving
  Elektromotor Bosch
  Gewicht
  82 kgs
  Tankinhoud
  Tot 90 km
  Leverbaar in de kleuren
  Blauw
  Groen
  Rood
  Wit
  Zwart
  Disclaimer
  De aangegeven bereikcijfers zijn een gemiddelde. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze cijfers. Uw eigen scooter kan een ander bereik hebben door diverse externe factoren.
  2.899,00 All-in
  Omschrijving

  Doohan iTango, Ergonomie en efficiëntie

  Het rijden met 3 wielen is veel leuker en veiliger. Bij een normale 2 wiel scooter krijg je geen waarschuwing wanneer je net iets te hard door een bocht gaat bij glad wegdek, en ga je gewoon onderuit. Bij deze elektrische driewielscooter van Doohan hoef je je daar geen zorgen over te maken want je hebt beduidend meer grip dankzij de twee voorwielen. De wegligging is stukken beter, en bovendien hebben beide voorwielen een eigen schijfrem. Door deze extra remkracht wordt ook de remweg verkort. Je kunt dus met een heel veilig gevoel de weg op!

  Keyless Go
  Op de Doohan iTango kun je rijden zonder sleutel. Dankzij de Keyless Go techniek, wat je ook bij de luxere auto’s terugziet, kun je de sleutel gewoon in je broekzak houden. Er zit tevens een afstandsbediening bij waarmee je het alarm kunt bedienen. Het alarmsysteem zit er dus standaard al op! Uiteraard mag een USB aansluiting niet ontbreken op zo’n te gek voertuig zoals deze. De iTango beschikt over een zeer luxe USB aansluiting die weg geklapt is. Hierdoor is hij nog beter bestand tegen vocht. De USB aansluiting maakt het mogelijk om verschillende apparaten tijdens het rijden op te laden, of te voorzien van stroom. Er is een opberg vak links onder het stuur

  Doohan Dual Wheel-technologie (DDWT)
  De iTango is voorzien van de Doohan Dual Wheel Technology, of kortweg DDWT, een geavanceerde technologie, die exclusief door Doohan is gepatenteerd. Dit zeer geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de bestuurder moeiteloos kan manoeuvreren. Het DDWT-systeem past zich naadloos aan het wegdek aan. Het is een state-of-art stuursysteem dat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

  Digitale Kenmerken:
  Het iTango dashboard is ontworpen volgens de principes van multi-dimensionale integratie en eenvoud. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk met inbegrip van snelheid, Bluetooth datum/tijd etc. het display is uitgerust met een sterke achtergrondverlichting, om ook duidelijk zichtbaar te zijn onder sterk daglicht. Het onder geplaatste veersysteem, zet de krachten om in een zijwaartse beweging genaamd DDWT-S, dit biedt de ultieme rij-ervaring en veiligheid.
  Alle verlichting aan deze elektrische Doohan driewieler is voorzien van LED techniek. Er is tevens LED dag rijverlichting aanwezig, en wanneer het donker wordt, schakelt de koplamp automatisch in.

  Motor & Accu
  De Doohan iTango is uitgerust met een onderhoudsvrije 1200 Watt Bosch elektromotor welke in het achterwiel is geplaatst. De aandrijving is rechtstreeks dus zonder tussenkomst van extra onderdelen zoals een riem of snaar. Er zijn dus geen extra onderdelen gebruikt voor de overbrenging naar het achterwiel, en ook dat spaart onderhoudskosten uit, of energieverlies.
  De iTango is uitgerust met een uitneembare Lithium accu van het merk LG/Panasonic. De accu laad je in slechts 5,5 uur op en dat is redelijk vlot vergeleken met andere elektrische scooters. Lithium techniek kent veel voordelen waaronder een lage gewicht, een lange levensduur, en een snelle oplaadtijd. Op de accu zelf zit een led indicator zodat je eenvoudig kunt checken hoe vol de accu is. De accu’s zijn tevens uitgerust met een geavanceerde BMS (Battery Management System) waarmee de accucellen continu gemonitord worden om de levensduur zo optimaal mogelijk te houden.

  Standaard 24 maanden garantie.

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!

  Type
  Snor- en Bromscooter
  Motor
  Bosch, 1200W
  Accu
  48V, 26aH
  Oplaadtijd
  5 uur
  Starter
  Elektrisch
  Versnellingen
  Automatisch (F)
  Aandrijving
  Elektromotor Bosch
  Gewicht
  82 kgs
  Tankinhoud
  Tot 90 km
  Leverbaar in de kleuren
  Blauw
  Groen
  Rood
  Wit
  Zwart
  Disclaimer
  De aangegeven bereikcijfers zijn een gemiddelde. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze cijfers. Uw eigen scooter kan een ander bereik hebben door diverse externe factoren.